субота, 6 вересня 2014 р.

Коломбо, січень 2014

Пройшло три тижні як я повернулась з Індії в Україну, щоб знов поїхати в Азію :) Коли ми вилітали в Києві було -25, в Коломбо +35 вночі. Відразу по виході з терміналу гаряче і вологе повітря обійняло нас, вітаючи в Шрі Ланці. Контраст був вражаючий. На щастя, в аеропорту нас зустрів знайомий подруги, Расіта, і вже за кілька хвилин нас врятував кондиціонер його машини.

Расіта поселив нас в готель і всі наступні дні так само опікувався нами: показував місто, розказував про місцеві звичаї, корупцію і політику. Наприклад розказав, що багато батьків розшукують пару своїм дітям, даючи без їхнього відома оголошення про знайомство в газету. Потім відбирають підходящі кандидатури))

   Це фото, мабуть, найкраще передає наш настрій тоді. Ми на березі Індійського океану, перед нами невідома, тепла і сонячна Шрі Ланка, а в ширшому сенсі Азія. Це початок великої подорожі, яка для мене тривала 3 місяці, а для Іри продовжується й досі. Плани були грандіозні: океан і пальми, черепахи і слони, гори і чайні плантації...

Коломбо запам'яталось безкінечними пляжами і набережними, залізницею, дешевими і різноманітними фрешами, урядовим кварталом і пальмами :)
Ще нам якось пропонували зайти в сувенірний магазинчик і по акції купити "помёт слона" та різні похідні від нього креми і засоби))

Попереду був місяць рису і карі, овочевого роті, безкінечних приставучих ланкійців, а головне різноманітної, чарівної, екзотичної, і, мабуть, неповторної природи Шрі Ланки.


Немає коментарів:

Дописати коментар